• fu'a

tala fou

O le Itumalo o Shandong Fualaau Fa'aSaina Fa'aSaina Fa'ama'i Fa'ama'i Fa'ama'i Fa'ama'i Fa'ama'i Puipuia ma le Ta'ita'i Tumama Na alu i Lircon e su'esu'e i luga ole nofoaga.

Itumalo o Shandong Fa'aSaina (1)

Ina ia faʻamalosia atili le vaavaaiga ma le puleaina o falemaʻi a le TCM ma faʻaleleia le malosi o le itumalo e vaavaaia ma faʻamalosia le puipuia ma le puleaina o faʻamaʻi pipisi, mai ia Ianuari 12 i le 14, 2022, na faia ai le vasega o aʻoaʻoga a le TCM mo le puipuia o faʻamaʻi pipisi ma le soifua maloloina. i Dezhou.O le aofaʻi o le sili atu i le 100 tagata, e aofia ai le puipuia o faʻamaʻi ma le vaavaaiga o le soifua maloloina ma le au ofisa e faʻamalosia tulafono, ma le pito i tua o tulafono faʻalesoifua maloloina i itumalo ma taulaga i Dezhou, na auai i le vasega aʻoaʻoga.Shandong Lircon Medical Tekonolosi Co., Ltd. ua matua faamamaluina e avea ma faavae aoaoga mo lenei vasega aoaoga.

I le 14:00 i le aso 14 o Ianuari, o le vasega aʻoaʻoga na taʻitaʻia e Yuan Qingchun, o se tagata suʻesuʻe lona lua o le Ofisa o le Faʻamalosia ma le Vaavaaiga a le Shandong Provincial Health and Health Commission, na taunuu i Shandong Lircon Company.O Ms. Wang Jinyan, o le pule sili o le kamupani, o Zhang Liangliang, o le pule o le matagaluega o suesuega ma atinae faatekinolosi, ma Chen Anxin, o le pule o le matagaluega o pulega, sa taliaina ma le mafanafana ia faiaoga asiasi.

Muamua lava, Zhang Liangliang, pule o le tekinolosi suʻesuʻega ma atinaʻe matagaluega, faʻalauiloaina se faasologa o faiga faʻataʻitaʻiina e pei o le Lircon's development history ma faʻamaʻi faʻamaʻi oloa mai le faʻatagaina o le poloketi i le faʻatau.

Mulimuli ane, na asiasi atu le au asiasi i le kamupani R & D centre, microbiological inspection centre, 100,000-level a'oa'oga fa'amamāina, a'oa'oga fa'atau oloa, potu fa'atumauina fa'ata'ita'iga ma fale teu oloa.

I le taimi o le aʻoaʻoga, na faʻaalia ai e le au aʻoaʻoga a le Lircon le auiliiliga o le fale suʻesuʻe ma vailaʻau a le kamupani, potu meafaifaʻaili ma microbiology fale suʻesuʻe, faʻapea foʻi ma faʻataʻitaʻiga faʻapitoa ma vailaʻau faʻataʻitaʻiga ma le teuina o manaʻoga o mea mata, oloa semi-maea ma oloa maeʻa i le gaosiga o gaosiga. o oloa fa'ama'i.

E ala i le loloto o suʻesuʻega i luga ole laiga o Lircon, o le aufaigaluega oe na auai i le aʻoaʻoga sa i ai se malamalamaga loloto i le faʻatulagaina o le faʻaogaina o oloa faʻamaʻi Lircon, ma faʻamaonia ai le galue malosi o Lircon ma tulaga faʻatekinisi maualuga. gaioiga ua faia se sao lelei faʻataʻitaʻiga i le faʻalauiloaina o le faʻapitoa, faʻasalalauga ma faʻapolofesa o le vaavaaiga o le soifua maloloina ma le au faʻamalosia tulafono, ma faʻaauau le faʻaleleia atili o le vaʻavaʻai ma le faʻamalosia o le tulafono ma le maualuga.

Shandong Lierkang Medical Technology Co., Ltd. ave "le taitai alamanuia, le lalolagi Lierkang" e pei o le vaaiga a le kamupani,

Avea le "tuumau i le falemaʻi ma le tausia o le soifua maloloina o tagata" e avea ma ana lava matafaioi, i le taimi lava e tasi e tausisi i le manatu o le "avea ma se tagata amiotonu ma faia mea i lalo-lalo-lalo".

"O le sami e aofia ai vaitafe uma, ma o le faapalepale e sili", o tagata Lierkang o le a tuʻufaʻatasia le ute o Saina ma Sisifo faasaienisi ma tekinolosi ma se mafaufau lautele atu nai lo le sami, ma tosina mai ai taleni tulaga ese i le fale ma fafo.

Fa'atuina se fa'ailoga a le atunu'u ma saofagā i le "disinfection" a Saina, o se pisinisi taua e feso'ota'i ma le tamaoaiga o le atunu'u ma le soifuaga o tagata!

Itumalo o Shandong Faa-Saina (3)
Itumalo o Shandong Fa'aSaina (4)
Itumalo o Shandong Fa'aSaina (2)
Itumalo o Shandong Faa-Saina (6)
Itumalo o Shandong Fa'aSaina (5)
Itumalo o Shandong Fa'aSaina (7)

Taimi meli: Ian-24-2022